+31(0)6 196 83062

Ontmoet Timo Belle

Ik ben Timo

Een Leefstijlcoach en Yogadocent uit de omgeving Arnhem. Ik coach mensen die hun leefstijl willen veranderen, met gezondheidsproblemen kampen, meer willen bewegen en gezonder willen leven, daarnaast coach ik je op het gebied van ontspanning in relatie tot stress vermindering. Ik breng uw hormoonhuishouding weer in balans en geef persoonlijk voedingsadvies en professionele begeleiding bij het sporten.  Vaak kun je met kleine stappen een compleet andere leefstijl ontwikkelen en uw persoonlijke doelstelling behalen.

 

Hoe doe ik dit?
Ik breng jouw hormoonhuishouding weer in balans en geef persoonlijk voedingsadvies en professionele begeleiding bij het sporten.  Vaak kun je met kleine stappen een compleet andere leefstijl ontwikkelen en jouw persoonlijke doelstelling behalen.

Wil je weten hoe ik dit doe? Lees hieronder snel verder hoe mijn werkwijze eruit ziet. Of wil jij dit ook? Meld je nu aan voor een gratis leefstijlsessie

 

Mijn Ervaring

Mijn energieniveau schommelde flink door de jaren heen. Totdat ik in 2011 startte met de opleiding tot Hormoonfactor-trainer. 

Lees meer >

Mijn Overtuiging

Het is mogelijk om met plezier je levenswijze te veranderen, het hoeft zeker niet moeilijk te zijn.

Lees meer >

Mijn Werkwijze

We gaan op zoek naar datgene wat bij jou past! Samen met jou bekijk ik waarom je niet lekker in je vel zit.

Lees meer >


Mijn Opleidingen

Natuurlijk geef ik jou geen advies zonder dat ik hiervoor geleerd heb. Ik heb verschillende opleidingen gedaan. 

Lees meer >

Het is mogelijk om met plezier je levenswijze te veranderen, het hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Wil jij dit ook?

Samen gezond 2021 in