+31(0)6 196 83062

Mijn Ervaring

Zodat ik jou kan helpen!

Mijn energieniveau schommelde flink door de jaren heen. Ik kampte dagelijks met de symptomen van veel slijmvorming, opgezette buik en huiduitslag. Totdat ik in 2011 startte met de opleiding tot Hormoonfactor-trainer. Hier heb ik geleerd hoe ik zo efficiënt mogelijk kan bewegen zodat ik de juiste hoeveelheden groeihormonen  en testosteron aanmaak. Dit gecombineerd met de juiste voeding zorgt er voor dat mijn symptomen zo goed als weg zijn.  Koemelkproducten heb ik zoveel mogelijk vervangen door geitenmelk producten en ik eet de juiste vetten en suikers, zo makkelijk kan het zijn. Een fijne bijwerking van deze levenswijze is de stressreductie; ik ben meer in balans! Ik eet nu wat ik wil, wanneer ik wil, het eten is puur en onbewerkt en zelfs nog lekkerder dan in mijn vorige eetpatroon.

Mooie bijkomstigheid 
Een fijne bijwerking van deze levenswijze is de stressreductie; ik ben meer in balans! Goede voeding draagt namelijk zeker bij aan stressvermindering. Je voelt je beter, fitter en dat is de basis voor een gezonde geest. Ik eet nu wat ik wil, wanneer ik wil, het eten is puur en onbewerkt en zelfs nog lekkerder dan in mijn vorige eetpatroon. Ik kan er meer van genieten, omdat ik het met aandacht bereid en de nieuwe vondsten geven me veel plezier en voldoening. Koken is een avontuur geworden; wie wil dat nu niet!

 Wat heb ik hier geleerd?

Hier heb ik geleerd hoe ik zo efficiënt mogelijk kan bewegen zodat ik de juiste hoeveelheden groeihormonen en testosteron aanmaak. Dit gecombineerd met de juiste voeding zorgt er voor dat mijn symptomen zo goed als weg zijn.  Koemelkproducten heb ik zoveel mogelijk vervangen door geitenmelkproducten. In koemelk zit namelijk lactose, waar veel mensen, zoals ik, intolerant voor zijn. Daarnaast eet ik de juiste vetten en suikers, zo makkelijk kan het zijn!

Dit is de reden dat ik nu graag anderen wil helpen! Het is mogelijk om met plezier je levenswijze te veranderen, het hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Wil jij dit ook?

Samen gezond 2019 in