Personal training

Iedere zondag maak jij met jezelf de afspraak om maandag dan echt weer alles goed op te pakken. Gezonder eten, 2 a 3 keer per week trainen en minder wijntjes. Kortom, het roer moet om want ook jij irriteert je aan de riem die drukt in je buik. Ieder jaar lijkt het alsof je badpak of bikini gekrompen is in de zee en van bikini ga je opeens noodgedwongen naar badpak. Dit kan écht anders en daar gaan wij jou bij helpen!

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Wij zorgen ervoor dat jij je doel behaalt. Heb je een avond geen zin om te sporten en zou je het liefst op de bank blijven zitten? Bij ons kan dat niet, want afspraak is afspraak. Wij zorgen voor die stok achter de deur. Door het intensief sporten zijn de resultaten sneller zichtbaar en kom je elke les steeds dichter bij je doel. Om de lessen leuk en uitdagend te houden zorgen wij voor gevarieerde oefeningen. Aangezien je de enige bent tijdens de training is het moment van jou en leer ik je precies hoe je de oefeningen uit moet voeren. Zo kun jij in de toekomst de oefeningen ook zelf blijven doen. Het enige wat wij nodig hebben van jou is een volledige inzet en het aangaan van die uitdaging. Ben je er klaar voor?

PERSOONLIJK & DOELGERICHT

Bij TB Premium Fitness staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij beginnen altijd met een intake gesprek. Wij vind het belangrijk dat we jouw doelen duidelijk vaststellen, zodat we hier op een efficiënte manier naartoe kunnen werken. Geheel aangepast op jouw ambities wordt er getraind. Daarnaast ondersteunen we je ook met een aansluitend voedingsadvies.

Bekijk welke training het beste bij jou past!

Bij TB premium fitness bieden we tegen een gunstig tarief ook duo trainingen aan!

(Prijzen zijn exclusief btw)

Personal training

€65,-

Duo Training

€37,50,- pp

Personal Yoga

€65,-

Personal Pilates

€65,-

(Prijzen zijn exclusief btw.) 

Onze locaties

Heatlhclub heijenoord

Healthclub heijenoord

Healthclub Heijenoord is een moderne sportschool in Arnhem, waar je alles vindt om aan je fitnessdoelen te werken. Van de nieuwste fitnessapparatuur tot diverse groepslessen en yogalessen, er is voor ieder wat wils. De sfeer is vriendelijk en ondersteunend, waardoor je gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf te halen. En als je wat extra begeleiding nodig hebt, kun je altijd gebruikmaken van persoonlijke trainingssessies. Bij Healthclub Heijenoord draait het om een gezonde en actieve levensstijl, en iedereen is welkom om mee te doen!

Onderhanden

Bij Onderhanden in Arnhem kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor personal training. Of je nu herstelt van een blessure of gewoon sterker wilt worden, de trainers helpen je graag op weg. Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte programma’s zorgen ze ervoor dat je je doelen bereikt. Onderhanden is dé plek om aan je fitness te werken, en het ligt gewoon hier in Arnhem!

Reviews van tevreden klanten

"Timo Belle Premium Fitness heeft mijn fitnessroutine echt verbeterd. Met hun professionele team en topfaciliteiten is het mijn favoriete plek om te trainen!"
Johan maas
"Bij Timo Belle Premium Fitness voel ik me echt thuis. De persoonlijke aandacht en uitstekende faciliteiten maken het echt een hele fijne omgeving om te sporten"
Roel Wouters
"Dankzij de Pilateslessen bij Timo Belle Premium Fitness voel ik me leniger dan ooit tevoren. De instructeurs zijn geweldig en de sfeer is altijd motiverend!"
Daphne jortens

Google waardering: 5.0 van 5 gebaseerd op 32 recensies

Klaar om te beginnen?

Vraag jouw gratis training aan

Wil je vrijblijvend een keer training bij TB Premium Fitness komen ervaren? Vraag dan nu een gratis personal training sessie aan. Na jouw aanvraag nemen we contact op om een afspraak te plannen.

Volg ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?