Pilates Premium

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar Pilates, maar lijkt het er nooit van te komen? Bij TB Premium Fitness nodigen we je uit om de eerste stap te zetten naar een leven in balans. Onze Pilateslessen bieden een toegankelijke en ontspannen omgeving waarin je kunt kennismaken met de vele voordelen van Pilates, zelfs als je nog nooit eerder een matje hebt uitgerold. Laat je inspireren, kom in beweging en ontdek de stabiliteit en kracht die Pilates kan brengen in je leven.

WAAROM PILATES bij TB Premium Fitness?

Bij TB Premium Fitness draait Pilates niet om individuele aandacht, maar om een collectieve inzet voor jouw welzijn. Met Timo’s jarenlange ervaring leiden we je naar een sterker en gezonder lichaam, samen met anderen die dezelfde toewijding delen.

Onze lessen zijn ontworpen om laagdrempelig te zijn, zodat iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun niveau. Elke sessie biedt een variatie aan oefeningen, zodat het nooit saai wordt en je constant wordt uitgedaagd.

Timo staat klaar om zijn kennis te delen en je te begeleiden bij elke stap. Door zijn begeleiding leer je niet alleen de oefeningen uit te voeren tijdens de les, maar krijg je ook de tools om ze zelfstandig te blijven doen.

Het enige wat we vragen is jouw volledige inzet en de bereidheid om de uitdaging aan te gaan. Ben jij klaar om samen met anderen te werken aan jouw gezondheidsdoelen met Pilates bij TB Premium Fitness?

Pilates Premium bij TB Premium Fitness

Over Timo

Timo is een ervaren Pilates-instructeur met een diepgewortelde passie voor gezondheid en welzijn. Hij streeft ernaar een ondersteunende en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun achtergrond. Door zijn lessen deelt Timo zijn expertise en enthousiasme, met als doel anderen te helpen hun persoonlijke fitnessdoelen te bereiken en een gebalanceerd leven te leiden.

Tarieven Pilates Premium

Een losse les

€65,-

Perfect voor beginners of mensen die willen ervaren hoe een Pilates les er bij TB Premium fitness aan toe gaat.

4 Maandelijkse lessen

€260,-

Voor diegene die graag 1x per week aan Yoga doet. Bespaar €9,- elke maand door voor dit pakket te kiezen

8 Maandelijkse lessen

€520,-

Voor de echte liefhebber die maar liefst 2x per week aan Yoga wil doen. Bespaar jezelf maar liefst €20,- per maand door dit pakket te kiezen.

Klaar om te beginnen?

Regel hier jouw Pilates Premium les

Wil je vrijblijvend een keer training bij TB Premium Fitness komen ervaren? Vraag dan nu een gratis personal training sessie aan. Na jouw aanvraag nemen we contact op om een afspraak te plannen.

Volg ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?